lørdag den 23. juli 2011

Hvad kendetegner et godt lånetilbud ?

Når du som låner har besluttet dig for at søge om lån, enten hos din egen bank eller hos online lånefirmaer, så er næste trin naturligvis at vælge det bedste lånetilbud ud.

Det er ikke altid lige til at overskue de lånetilbud man modtager og man kan hurtigt komme til at overse væsentlige omkostninger. Hvis du har fået afslag fra banken om at låne, kan der derfor være en god idé at få rådgivning til udvælgelsen af det rette lånetilbud for dig.


På den måde kan du være sikker på at vælge et lån der passer til dine behov og økonomiske forhold, så du ikke ender i en uheldig gældsfælde. Det er det problemer flere danskere desværre er havnet i, som følge af finanskrisen.

Derfor skal du også være meget omhyggelig og forsigtig når du lavet et lån, for har du reelt behov og økonomi til det, eller er det mere for at dække for andre udgifter?

Et lån uden sikkerhed, der typisk tilbydes online er nemlig relativt omkostningsfyldt, så der skal være gode og velovervejede grund til at lave sådan et. Hvis du i forvejen har mange små, men dyre lån, kan du eventuelt overveje at få dem samlet i et stort samle lån.

Det er der flere lånefirmaer der tilbyder og danskere der benytter sig af. På den måde kan du nemlig begrænse dine månedlige omkostninger, hvad angår renter og afdrag.

Et godt lånetilbud

Men hvis du sidder med forskellige lånetilbud foran dig og du er fast besluttet på at lave et lån, hvad er det så der kendetegner et godt et af slagsen?

Først og fremmest skal du have meget fokus på den tilbudte åop. Alt for mange lånere kigger blindt på renten og vælger så bare lånetilbuddet med den laveste rente.
Det er en stor fejl, for flere lånetilbud har nogle ganske store gebyrer, som man derved kommer til at overse.

Hvis du vil være sikker på at have alle dine omkostninger ved lånet med i beregningerne, skal du fokusere på åop.
Det er et udtryk for de samlede årlige omkostninger ved lånet og inkluderer ligeledes diverse gebyrer og startomkostninger.

I den forbindelse skal du huske at skelne mellem åop før eller efter skat, så du ikke sammenligner æbler og bananer.

Det bedste råd, må derfor være at vælge det lånetilbud med den laveste åop, selvom det altid er individuelt.


Husk de vigtige låneråd!

Ét er at indhente og finde de gode tilbud på markedet, noget andet er at kende til de vigtigste låneråd. 

Det kan nemlig gøre hele ansøgningsprocessen nemmere for dig, eller i hvert fald undgå du begår de mest almindelige fejl. 

Råd som at du skal afsøge alle muligheder, fokusere på ÅOP og have styr på din økonomi og papirer inden ansøgning. 

Gode råd kan være dyre, men på denne side får du 5 fantastiske låneråd helt gratis. Kig forbi for at blive klogere på hvad DU bør tænke over. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar