onsdag den 21. september 2011

Lån uden sikkerhed hos landets lånefirmaer

Der findes mange lånefirmaer på markedet, der alle sammen er synlige på internettet. Mange af dem tilbyder lån uden sikkerhed, hvor du kan låne penge uden at skulle stille sikkerhed i noget af værdi. 

Det er ikke alle der har lyst til eller mulighed for, at stille enten bil, bolig eller noget helt tredje bag ved lånet. Så det er et godt alternativ for disse personer.



Man skal bare være opmærksom på at der kan være store forskelle på de forskellige lånefirmaer og deres lånetilbud. Både når det kommer til mulighederne, hvor billige de er og meget andet. Man skal derfor udvælge lånefirmaerne med omhu og sætte sig ind i hvad de kan tilbyde.


Samtidig er det altid en god idé at modtage flere lånetilbud, hvis du gerne vil modtage billige lån uden sikkerhed. Derved får du nemlig mulighed for at sammenligne deres ÅOP og vælge det billigste lånetilbud. Det er nemlig altid uforpligtende, når du sender en forespørgsel, så man har alt at vinde om låner.

Læs også: Findes der billige lån uden sikkerhed?

Bilige lån med sikkerhed kan søges i banken

Man har ligeledes muligheden for at søge om lån med sikkerhed hos din egen bank, hvis du foretrækker det. Du vil typisk kunne opnå en lavere rente og det vil typisk være billigere at låne penge med sikkerhed, fordi banken har pant i noget værdi.


Hvis man er i tvivl om hvor mange penge man kan låne uden at stille sikkerhed og i hvor langt tid, så kan man altid kontakte de forskellige lånefirmaer. Det vil nemlig variere meget, ligesom det vil være under indflydelse af din alder, indtægt og lignende.


Generelt skal man bare holde sig fra korte, små lån man kan lave hos nogle lånefirmaer, for de er rigtig dyre og vil kun løse dine økonomiske problemer på kort sigt. Hvis du er i en kritisk situation, vil det derfor være langt bedre at få lavet et stort samlet lån uden sikkerhed.

På den måde har du styr på det hele og har et markant bedre overblik, ligesom det vil være langt billigere for dig som låner.

Oversigt

Vi har lavet en oversigt over de grundlæggende muligheder du har på nettet, hos diverse udbydere: 


  • Santander Bank 350.000 kr.
  • Ikano Bank - 300.000 kr. 
  • Ekspres Bank - 300.000 kr. 
  • Gemoney Bank - 250.000 kr. 
  • Robotlån - 75.000 kr. 
  • DER - 50.000 kr. 
  • LEASY - 50.000 kr. 
  • Kviklån - 40.000 kr. 


Se video med eksempel på de fleksible betingelser, du kan være heldig at få hos visse udbydere:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar