torsdag den 24. marts 2011

Hvad siger din egen bank?

Hvis du står og mangler et lån, det kan enten være et boliglån med sikkerhed bagved i form af huset, eller det kan være et forbrugslån uden sikkerhed, jamen så er det en god idé at have din egen bankrådgiver med på sidelinjen - de er trods alt uddannet til at vejlede og rådgive dig omkring dine muligheder, så du er sikker på at vælge den rigtige løsning.


Det kan nemlig være svært for nogle personer at gennemskue de forskellige lånetilbud man modtager, hvis man eksempelvis søger online efter et lån uden sikkerhed. Der kan nemlig være meget forskel på kvaliteten i disse, forstået på den måde, at de økonomiske omkostninger kan variere utrolig meget fra låneudbyder til låneudbyder.

Søg ALTID hos flere udbydere

Netop derfor er det meget afgørende man sørger for at søge hos mange forskellige firmaer, så man modtager en meget nuanceret billede af muligheder, men en lang række forskellige renter og omkostninger ved lånet.
Samtidig vil det helt sikkert være forskelligt, hvor stort et lån de kan tilbyde dig givet dine private og økonomiske forhold, ligesom lånetiden er under samme indflydelse.

Du vil derfor ligeledes have bedre mulighed for at udvælge det lånetilbud om et lån uden sikkerhed, der matcher dine behov.
Men hvad siger din egen bank til at du lavet et lån og til de forskellige lånetilbud? Vær ikke bange for at kontakte din bankrådgiver og spørge personen til råds også selvom de selv har afvist dit ønske om et lån.

Din bank skal ikke bestemme om du laver et lån uden om dem, men det er måske alligevel en meget god idé at have dem med lidt med på sidelinjen, så du er sikker på at træffe den rigtige beslutning. Konskvensen ved ikke at gøre dette, kan være store og du kan ende med et meget dyrt lån af typen lån uden sikkerhed.

Se også: Hvad kendetegner et godt lånetilbud

Ingen kommentarer:

Send en kommentar