torsdag den 17. marts 2011

Det er vigtigt at søge hos de rette lånefirmaer

Billige lån uden sikkerhed hos lånefirmaer

Når du søger om et lån uden sikkerhed er det meget vigtigt, at du ikke bare søger om lån hos 1 eller 2 lånefirmaer, da du derved ikke vil modtage nok forskellige lånetilbud og derfor sandsynligvis vil miste muligheden for at vælge præcis det lånetilbud der matcher dine behov.
Samtidig kan det være du misser muligheden for at få billige lån uden sikkerhed i og med du ikke har ansøgt hos nok lånevirksomheder.



Anbefalingen er derfor altid at søge hos mindst 4-5 forskellige udbydere af lån, for derved at være mere sikker på at kunne lave et lån uden sikkerhed og samtidig for at kunne modtage billige lån.
Der kan være mange tusinde kroners forskel på de forskellige lån uden sikkerhed, så det er absolut et område du skal tage seriøst og være opmærksom på. Man kan faktisk ikke være grundig nok i sin udvælgelsen.

Søg om billige lån uden sikkerhed de rigtige steder

Samtidig er det afgørende man søger hos de førende lånefirmaer, der er både professionelle og seriøse, da der ligeledes findes låneudbydere af mindre seriøs karakter.
Anbefalingen er blandt andet af undlade at søge om lån, hvis du er i RKI, da du betaler en rigtig høj omkostning for dit lån, ligesom nogle disse udbydere har været involveret i uheldige sager. Så det skal absolut kun forsøges, som sidste udvej.

Hvem er så de "rigtige"?

Det kan siges meget kort; du skal prøve at tjekke Mybankers oversigt over renter på forbrugslån, hos diverse udbydere. Du kan se oversigten HER. Det bør være dit udgangspunkt og så skal du ellers søge hos de 2-3 stykker du foretrækker. 


Sidst kan det anbefales at være i dialog med din bank om de internetlån du laver "uden for" banken selv, da de kan være med til at rådgive dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar