fredag den 28. januar 2011

Der er mange lånemuligheder på nettet

Internettet er efterhånden blevet et rigtig godt alternativ til de fysiske forretninger eller virksomheder på mange områder. Det gælder online internethandel helt generelt fra diverse produkter og serviceydelser. Det tæller ligeledes muligheden for at søge om billige lån uden sikkerhed, hvor man efterhånden i langt højere grad ser det som et alternativ til bankerne, der efter finanskrisen har strammet grebet om deres udlån væsentligt.


Det har betydet rigtig mange er blevet afvist, hvad enten de egentlig har en fast indtægt og ikke er registreret i rki. Det medvirker at mange enten på grund af formålet med lånet eller de højere grad, må finde andre områder at skaffe finansiering og her kommer lånemarkedet online, ind som et godt supplement da du her langt nemmere og hurtige kan søge om lån uden sikkerhed hos forskellige lånefirmaer.

Lyt til bankrådgiverens anbefalinger!

Man skal naturligvis være opmærksom på at din bankrådgiver, har afvist dig af en årsag og derfor er det ligeledes en god ide at genoverveje din beslutning om at lave en lån. For måske har du reelt ikke behov for lånet. Måske kunne du vente med at få et nyt køkken eller den helt nye bilmodel fra Mercedes.

Det er nemlig ofte dyrere at lave et lån uden sikkerhed uanset om vi det drejer sig om et billån uden udbetaling eller et forbrugslån uden sikkerhed. Dette er selvfølgelig ganske naturligt, da du omvendt slipper for at stille sikkerhed bag ved lånet i form af bil eller bolig.

Der kan være stor forskel på omkostninger ved de forskellige lånetilbud om lån uden sikkerhed, du modtager fra diverse lånefirmaer så vær meget opmærksom på den tilbudte rente og ÅOP, da det er et udtryk for kiloprisen på penge. Og den skule naturligvis helst være så lav som mulig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar