tirsdag den 11. januar 2011

Hvem kan låne penge?

Det er muligt for langt de fleste personer at søge om lån uden sikkerhed hos et lånefirma. Er du en af mange der er blevet afvist af din bank har du altså fortsat muligheden for at få et lån hos disse, så længe du bare er dansk statsborger og bosiddende i danmark.


Disse to krav kan stort set alle opfylde og det er de mest normale krav lånefirmaerne stiller. Derudover kan der hos enkelte lånevirksomheder være et krav til at du har en vis alder, det vil sige eksempelvis er over 25 år, ligesom rigtig mange ikke tilbyder lån hvis du står i RKI. Der er dog fortsat firmaer der tilbyder lån på trods af RKI.

Har du brug for billige lån uden sikkerhed og er bosidddende i danmark, med en fast indtægt og ikke står i RKI vil du derfor have rigtig gode muligheder for at få et lån og så vil det være let for de fleste at få godkendt din låneansøgning og modtage forskellige lånetilbud.

Opsummering på hvem der kan låne penge

Så helt kort har følgende personer en mulighed for at ansøge på nettet:


  • Dansk statsborger og/eller bosiddende i Danmark
  • Myndig - dvs. over 18 år
  • Ikke i RKI (gælder for næsten alle lånefirmaer)
  • En god indtægt og/eller privatøkonomi
Dette er så med udgangspunkt i mulighederne online. I banken vil de helt sikkert have flere og strengere krav, specielt hvis du går efter de store som fx. boligån. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar