mandag den 3. januar 2011

Hvad koster det at låne en million kroner?

Det er et sjovt og spændende spørgsmål, som mange stiller sig selv. Specielt efter finanskrisen, er det blevet nødvendigt for mange at søge om lån, selvom en million kroner, nok er mere end nødvendigt for manges vedkommende.

Det er svært at sige, hvor meget det præcist vil koste at låne en million kroner og om du overhovedet har mulighed for det. Det afhænger nemlig meget af hvilken bank eller lånefirmaer du kontakter, ligesom dine privatøkonomiske forhold har en vigtig rolle.


Det vi sandsynligvis kræve en høj fast indtægt, sikkerhed i enten bolig, bil eller lignende og så at du ellers har en sund og god privatøkonomi. Uden disse forudsætninger, vil det blive meget vanskeligt at få et lån på en million kroner.
Omkostningen ved at låne en million kroner afhænger desuden af den ønskede lånetid og afdragsordning. Det er klart at jo længere du ønsker at låne, desto mere koster det at låne en million kroner.

Hvor koster det mindst at låne en million kroner?

Det vil helt sikkert være banken der kan tilbyde dig det billigste lån på en million kroner. Lånefirmaer vil sandsynligvis ikke engang kunne tilbyde dig at låne så mange penge, da de typisk kun låner penge på op til 300.000 kr., hvor du så ikke behøves stille sikkerhed. Altså det vil være billige lån uden sikkerhed hvor du ikke behøver at stille sikkerhed i bil, bolig og andet med værdi, hvis du enten ikke har lyst eller mulighed for det.
Du skal derfor helt sikkert tage kontakt til din egen bank og bankrådgiver for at høre hvad det koster at låne en million kroner hos dem. Du skal helt sikkert også have en god grund til hvorfor du ønsker at låne så mange penge. Det kan være til et nyt hus, eller hvis du har en virksomhed.

Det er relativ sjældent man bare lige for brug for at låne en million kroner som privatperson og der er ingen tvivl om at din bank vil stille strenge krav til dig, før de godkender at låne dig en millioner krone.

Hvad koster det så at låne mindre end en million kroner ?

Ønsker du på baggrund af ovenstående, eller af andre grunde at søge om et lån der er mindre end en million kroner, har du naturligvis også mulighed for det. Da bankerne har meget strenge krav til lånere, er lånefirmaer blevet et godt alternativ, hvor du har mulighed for at søge om lån uden sikkerhed. Det vil altså sige du ikke nødvendigvis skal stille ejendele som bil og hus som sikkerhed.

Det er normalt langt lettere at få godkendt sin låneansøgning hos disse og derfor er det noget mange låntagere foretrækker at gøre. Når det er sagt, er det naturligvis fortsat svært grundet finanskrisen.
Hvis du vil føle dig mere sikker på at få godkendt din ansøgning hos disse lånefirmaer og dermed få bedre lånemuligheder, skal du benytte Danberg Finans da du derved kan komme til at søge hos de bedste og mest attraktive lånefirmaer, der oftest siger ja.

Samtidig får du en hurtigere og nemmere ansøgningsproces, ved at søge gennem Danberg Finans. Markedet er efterhånden blevet uoverskueligt og ugennemskueligt og derfor kan det være en rigtig god ide at få lidt hjælp til at lave et lån uden sikkerhed, da der kan være store omkostningsmæssige forskelle på et billigt og dyrt lånetilbud, fra to forskellige lånefirmaer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar