tirsdag den 18. januar 2011

Lån i RKI er svært og sjældent den rigtig løsning

Billige lån uden sikkerhed er umuligt i RKI

Har du problemer fordi du står i RKI, er det normalt din egen skyld fordi du har været økonomisk uansvarlig og ikke taget hånd og ansvar om dine forpligtelser og regninger. Samtidig vil du som person i RKI have ualmindeligt svært ved at lave et lån, da mange lånefirmaer ganske enkelt ikke tilbyder billige lån uden sikkerhed til personer der står i dette.



Hvis de endelig tilbyder en lån til disse personer, så er det typisk kun et mindre et af slagsen, ligesom du vi komme til at betale en relativ høj ÅOP, der kan betegnes som kiloprisen på penge. 

Det vil dog også være en relativ dum ide at søge om lån trods RKI, da det udelukkende vil give dig endnu flere udgifter i form af renter og lignende. Der er vel og mærke kun tale om en kortsigtet løsning, der er med til at forværrer de privatøkonomiske problemer du sikkert allerede har, specielt på længere sigt.

Muligheden er ikke aktuel for RKI personer

Det kan derfor frarådes at søge om lån uden sikkerhed, hvis man står i RKI, da det ikke løser nogle problemer. Man skal i hvert fald have en rigtig god årsag til at gøre dette. Uanset hvad er det en god ide at tale med sin bankrådgiver først, for at få afklaret hvad han mener du skal gøre.

Det er svært at forestille sig han vil anbefale dig et online lån uden sikkerhed hvis du står i RKI, men måske kan han lave en samlet økonomisk pakke til dig, der kan samle dine lån og få dig ud af dine privatøkonomiske problemer.

Er du i tvivl om du står i RKI? Du kan tjekke det på Experian.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar