onsdag den 19. oktober 2011

Lån penge billigt og nemt

Det er efterhånden blevet sværere at låne penge billigt og nemt, efter finanskrisen har ramt hele verden de sidste par år. Det har nemlig fået bankerne til at stramme kravene betydeligt, til de forskellige låntagere.

Det betyder at man som låner har sværere ved at låne penge billigt, i og med det typisk er bankerne der kan tilbyde de laveste renter og åop.
Banklån har altid været den bedste måde at låne penge på, selvom det er kommet alternativer som lån uden sikkerhed, hvilket flere lånefirmaer tilbyder.


Lån penge billigt hos din bank

Så hvis man gerne vil lån penge billigt, er det fortsat en god idé i første omgang at tage kontakt til sin bank og tale med en rådgiver.
Har de ikke mulighed for at tilbyde dig et lån, kan du begynde at overveje muligheder på internettet. Her kan du nemlig låne penge billigt og nemt, efter flere professionelle lånefirmaer er kommet på markedet.

Hvordan kan jeg låne penge billigt online?

Det er klart, at online lånefirmaer ikke er lige så billige som landets førende banker, men omvendt kræver de heller ikke sikkerhed bag ved lånet. Det skal man huske at tage med i betragtning, når man tænker på lånets omkostninger. 

Der er nemlig markant forskel på lån med eller uden sikkerhed. De fleste af låneudbyderne online tilbyder lån uden sikkerhed, hvor du hverken skal stille sikkerhed i hus, bil eller andet af værdi.

Er det den type lån du er interesseret i, har du fornuftige muligheder for at låne penge billigt og nemt online. Det kræver bare at du søger de rigtige steder og samtidig sikrer dig flere lånetilbud, så du har et godt udvalg at vælge imellem.

Kun derved kan du være sikker på at lån penge nu billigt på internettet. For det giver dig nemlig mulighed for at udvælge det billigste lånetilbud, eller det lån der passer bedst til dine behov som forbruger.

Du kan se mere her: 




Opdateret 18. juli 2014

Lån uden renter

Man skulle tro det var urealistisk at lave lån uden renter, men der er sket meget på lånemarkedet i 2013 og 2014. 

Flere udbydere som Vivus, Santander og Trustbuddy har virkelig gjort deres indtog på markedet. Det har medført helt nye muligheder og lån uden renter ER muligt. 

Hos Vivus har de nemlig en service hvor de første lån er gratis. Tro det eller lad være. SÅ hvis du gerne vil have et billigt lån, kan du næppe finde en bedre løsning, selvom vi kun snakker beløb på op til 4.000 kr. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar