mandag den 24. oktober 2011

Findes der billige lån uden sikkerhed?

Er billige lån uden sikkerhed mulige?

Spørgsmålet er meget nærliggende, når snakken falder på billige lån uden sikkerhed. For findes det overhovedet på markedet og hvor kan man i givet fald finde det?

Først og fremmest skal man primært opfatte billige lån uden sikkerhed i samme gruppe, som man andre lånetyper på internettet. Der findes både minilån, forbrugslån etc. der alle har hver deres omkostninger, afhængigt af låneren.

Så i den sammenhæng, kan man godt tale om billige lån uden sikkerhed, i og med at denne lånetype kan være forbundet med lavere omkostninger. Det er bare afgørende at man er en god låner, forstået på den måde at man har en velfungerende privatøkonomi, med gode muligheder for at afbetale lånet.

For hvis først lånefirmaet ser dig som en mere usikker låner, der kan få problemer med afbetalingen, resulterer det typisk i at du får tilbudt et lån uden sikkerhed med større omkostninger. Eller at de slet ikke vil godkende din låneansøgning.

Når man taler om billige lån uden sikkerhed, skal det derfor opfattes i en relativ sammenhæng med alternativer. For det er klart at banklån altid vil være et billigere lån, men det er omvendt med sikkerhed bag ved lån, langt de fleste gange.

Hvor kan jeg få billige lån uden sikkerhed?

Hvis man gerne vil søge om lån uden sikkerhed er det ydermere afgørende, at man søger de rette steder. For der er mange låneudbydere af denne låneform, men hvis man ønsker billige lån uden sikkerhed, skal man undersøge sine muligheder grundigt.

Det gør man for det første ved at indhente flere lånetilbud, så man har flere muligheder at vælge imellem. Det giver en større valgfrihed og sikrer at man får valgt et lån uden sikkerhed, efter sine behov.
Når man så sidder med lånet foran sig, skal der være stort fokus på åop. Det er kiloprisen for penge og det medtager alle omkostninger ved lånet på årlig basis. Så det fortjener stort fokus, når du sidder mere flere lånetilbud og skal vælge det billigste.

Ved at følge denne procedure har du bedre muligheder for at få billige lån uden sikkerhed, selvom lån i sig selv, jo sjældent er decideret billige, medmindre man betragter lån generelt.

Det kræver i hvert fald at du gør et grundigt stykke forarbejde, indhenter flere tilbud og sammenligner deres åop. Det er vejen til de laveste omkostninger. 

Se også: Lån penge billigt og nemt


2 kommentarer:

  1. Hvor meget du kan låne afhænger af den enkelte lån udbyder. Hos Leasy, Onkel Bob og DER kan du låne op til 50.000 kroner uden sikkerhed, mens at du hos GE Money Bank kan låne helt op til 200.000 kr. http://www.pengepungen.dk/

    SvarSlet

  2. "Jeg hadde ikke råd til huset mitt, men jeg ville egentlig ikke selge. Jeg ønsket å holde familien min hjemme, og med støtte fra ATL og Agent kunne jeg beholde hjemmet mitt og klarte å sikre min kone og mitt liv. " ekte valg atlasloanfirm@outlook .com

    SvarSlet