mandag den 9. juni 2014

OPDATERING: Nyt design og features på bloggen

Vi er tilbage på bloggen! Efter at have været væk i umenneskelige stunder, er det nu tid til at få gang i bloggen igen. Vi har derfor optimeret den på en lang række områder.

Du kan derfor forvente en bedre blog fremadrettet, med endnu mere kvalitetsindhold, gode råd og så har vi tilføjet en smart video feature i sidebaren. Den rummer mange interessante videoer, med interessante inputs og information.



Sammenligning af renter og lånetyper

En af de vigtigste tilføjelser til bloggen er utvivlsomt vores henviser til Mybankers sammenligningssider om renter og omkostninger på diverse lånetyper.

Det giver nemlig et værdifuldt indblik som alle forbrugere bør tage imod med kyshånd. Det kan nemlig anvendes til at vide præcis hvor du bør ansøge. Vi mener selv at den er nyttigt og derfor er vi glade for at kunne henvise dig til oversigterne.

Jumpbreak på indlæg

Rent praktisk har vi nu sat et såkaldt jumpbreak på alle indlæg, hvilket betyder at de kun fremgår på resume-form på forsiden. Det gør bloggen mere overskuelig og nemmere at navigere rundt på. Det håber vi du er enig i.

Hvis du har øvrige kommentarer eller feedback til vores ændringer, modtager vi dem gerne på mailen info(a)danbergfinans.dk.

Vel mød på bloggen - vi er glade for at være tilbage!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar