fredag den 18. juli 2014

Lånebranchen online anno 2014

Meget er sket siden vi sidst beskrev lånebranchen online og vi beklager at bloggen ikke har været opdateret mere ofte.

Nu er det slut med at se tilbage, nu ser vi fremad og giver dig en opdatering på lånebranchen anno 2014. Det er nemlig en dynamisk branche der hele tiden ændre sig og udvikler sig i forskellige retninger. Vi gør dig opdateret i denne artikel.


Renterne mere attraktive end længe

En af de vigtigste elementer som forbruger er hvilke renter man kan opnå. Lånebranchen har længe været beskyldt for at være en rugekasse for, for ågerrenter og alt for høje låneomkostninger.

I mange tilfælde vil banken stadig være et billigere, men undtagelserne bliver flere og flere. Udbydere som Ikano Bank og GE Money Bank tilbyder dig nemlig lån på helt ned til 5 %.

For at være helt præcis ligger deres laveste renter på henholdsvis 4,8 % og 4, 94 %. Det siger alt om hvor meget lånemarkedet har rykket sig de senere år.

Det er blevet et fantastisk alternativ, hvis du er blevet afvist af banken. Udover renteniveauet har vi få et flere nye udbydere på markedet. Vi vil gerne fremhæve Santander, Trustbuddy og Vivus som tre af de mest populære. De er anderledes på hver deres måde.

Santander har hævet beløbsgrænsen, så du nu kan søge om lån op til 350.000 kr. online.

Vivus tilbyder helt ekstraordinært det første lån gratis og uden renter.

Trustbuddy er nytænkende i form af lån imellem privatpersoner.

Hver især har de nye ting at bidrage med, hvilket har gjort dem populære og give lånebranchen flere strenge at spille på. Du har kort sagt flere valgmuligheder som forbruger.

Hent flere lånetilbud

Det er primært de nye udbydere, en hævet beløbsgrænse og attraktive renter, der har ændret sig over de seneste 4-5 år. Én ting har bestemt ikke ændret sig overhovedet; nødvendigheden ved at du indhenter flere lånetilbud.

For selvom renterne generelt er lavere og du kan lavere billigere lån online, kan du aldrig vide hvem der er billigst. Det kan du kun finde ud af ved at søge en 4-5 steder. Husk på det er gratis, så det koster kun din tid.

Læs også: Hvad kendetegner et godt lånetilbud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar