torsdag den 4. februar 2016

Nyt lånekoncept: Udenombanken

Der blomstrer nye muligheder op for alle, der gerne vil tage et lån. Der kommer flere og flere alternative lånemuligheder, som går uden om banken og tilbyder finansiering til dem, der enten har fået afslag på en ansøgning eller som bare gerne vi gå nye veje.

Et af de nye lånekoncepter er Udenombanken, der er en online portal der hjælper dig med boligfinansieringen og som kan findes på Udenombanken.dk. Dem ser Danberg Finans bloggen nærmere på i denne artikel.

Hvordan fungerer konceptet?

Selve lånekonceptet er peer-to-peer, hvilket indebærer du låner af privat investorer og ikke almindelige pengeinstitutter. Konceptet går ud på, at Udenombanken skaber kontakt mellem dig og en långiver, der ønsker at øge sin kapital gennem projektet.

Portalen giver altså tilbud til brugere, der ansøger om et lån. Deres service reguleres af Finanstilsynet og processen sker under sikre rammer og det er altså et sikkert alternativ til det traditionelle løsninger gennem banken.

Hvad er mine lånemuligheder

Vil du gerne tage et boliglån, kan der være flere grunde til at vælge Udenombanken i stedet for din egen bank. En stor gruppe af deres brugere er ansøgere, der har fået afslag af banken, men som stadig har potentiale til at være gode kunder.

Netop derfor er Udenombanken hurtigt blevet populært. Uanset om du skal købe ny bolig eller gerne vil låne i din nuværende ejendom, kan du benytte deres formular online - og alle ansøgninger svares inden for 24 timer.

Ansøgningskravene
Kravene er ikke lige så stramme som hos banken. Mange steder er det svært at blive godkendt - ja nærmest umuligt - hvis du er registreret i RKI.

Udenombanken afskriver ikke brugere, der er registreret i RKI, det er derimod en helhedsvurdering, der afgør, om du kan blive godkendt til at få et tilbud.

Boliglån uden om din bank

Det er ofte bedst at søge gennem sin bank. Omvendt er låneprocessen lang og kompliceret, der er en lang række dokumenter, der skal offentliggøres og der er stor sandsynlighed for at få et nej, hvis din privatøkonomi ikke er perfekt.

Danberg Finans mener derfor den nye portal er et godt alternativ for den almene dansker, der ønsker at søge om boliglån. Selvom det er en alternativ metode, benytter flere og flere sig af muligheden.

Vi kan anbefale dig at læse en Udenombanken anmeldelse, hvis du vil have en god vurdering af dem som firma.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar