tirsdag den 26. januar 2016

Det bedste lån lige nu

I dag findes der utallige forskellige muligheder for at låne uden om banken. Der er en lang række online udbydere, der sidder klar til at låne til en stor del af de ansøgere, der enten har fået et nej fra banken, eller som bare gerne vil igennem en hurtigere låneproces.

Der findes samtidig rigtig mange forskellige finansieringsformer. Der findes både dyre og billige lån, men hvad der er det bedste lån, er svært at sige. Det vil i høj grad afhænge af dine egne behov og vi hjælper dig derfor med at finde den bedste løsning i denne artikel.

Det bedste lån afhænger af dine behov

Det bedste lån afhænger af dine behov - så enkelt er det. For studerende, der på et tidspunkt skal i betalt praktik, kan det være en god idé at tage et SU-lån, for andre kan det skabe gæld langt ud i fremtiden.

For nogen giver det mening at tage et forbrugslån med en kort låneperiode, fordi deres økonomi bliver bedre inden for kort tid, for andre kan det være lige modsat. Derfor handler det altså om at klarlægge ens egne behov og ens egen situation, ikke mindst økonomisk.

Den rette løsning for dig skal altså findes ud fra et helhedsbillede og afhænger ikke kun af beløb og renten. Der findes flere tjenester som kan hjælpe dig godt på vej, ved at give dig det store overblik over markedet.


Søg altid flere steder, for at finde den rette udbyder

Når du har klargjort hvad dine egne behov, og hvilket økonomisk råderum du har, er det vigtigt at sammenligne mange forskellige tilbud. Det er en rigtig god idé at søge flere steder, for at finde den rette udbyder.

Nogle låneportaler på internettet skriver, at de tilbyder renter fra eksempelvis 9,9 %. Det kan virke som en god forretning, men du kan risikere at få tilbudt en rente på 25 %, efter de har foretaget en kreditvurdering.

Du kan med andre ord kun bruge de vejledende renter som en rettesnor. Du skal selv have indhentet flere tilbud for at se, hvad de kan tilbyde DIG af vilkår.

Når du skal sammenligne de forskellige lån for at finde det bedste for dig, er det en god idé at holde øje med ÅOP (Årlige Omkostninger i procent). Det er en procenttal, der viser dig, hvor dyrt lånet bliver. Det er både renten, men også mange andre faste eller engangsudgifter, der er medregnet. Alle udbydere skal opgive ÅOP, og derfor er det en let måde at sammenligne på.

Det bedste lån er altså den løsning, der både har færrest omkostninger for dig, og som samtidig passer til dine behov - og hvor du kan overholde den aftalte løbetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar