onsdag den 7. januar 2015

Lån til renovering eller ombygning af hus

Der kan være rigtig mange årsager til, at man har behov for at optage et lån. En typisk generel årsag er, at der pludselig eller forudset dukker et større projekt op, som man på ingen måde har penge til at hive ud af bankkontoen. Et typisk eksempel er renovering eller ombygning af sit hus.

Det behøver ikke bare været noget, man har lyst til, det kan også være nødvendigt. Det kan være nødvendigt i forbindelse med salg af sit hus, et nyligt indkøbt hus eller bare fordi huset er ved at blive gammelt, og det kan være farligt eller usundt ikke at reparerer eventuelle skader.

Danbergfinans bloggen har set nærmere på hvordan du kommer godt igennem den svære proces, med at skaffe finansiering.


1.Få fastlagt byggeriets samlede omkostninger

Det første man skal tænke over er, hvor store de samlede omkostninger for projektet løber op i. Hvor meget koster en håndværker, kan man gøre det selv, hvad ligger prisen på materialer på og så videre. Når det så er gjort har man et overordnet overblik.

2. Klarlæg dit finansieringsbehov

Nu hvor du ved, hvor meget du har brug for, så skal du klarlægge dit finansieringsbehov. Der er helt sikkert en sum, som du selv kan lægge ud for. Opsparing, ting du kan hive ud af budgettet, et eller andet. Det som ikke kan dækkes at dette skal finansieres via lån.

Når du ved hvor meget du har behov for at låne, er et også en god idé at undersøge, hvor meget du kan betale af hver måned, og over hvor mange måneder du kan eller er villig til at betale af over.

3. Søg om byggelån hos din bank

Bankerne har generelt de laveste renter, hvorfor det kan være smart at starte her. Byggelånet kan af banken finansieres fuldt ud, og grænserne for hvor meget man kan låne er som regel høje. Søg i første omgang i din egen bank, da dine chancer er større der – du får måske også nogle kundefordele.

4. Siger banken nej - online lånefirmaer er alternativet

Munder møderne med banken ud i, at du ikke få et lån hos dem, er onlinelångiverne blevet en bedre og bedre mulighed henover de sidste par år. Øget konkurrence har presset renter nedad, bureaukratiet er sparet væk, hvor det ikke kan blive enklere at søge og få godkendt lån online, og oven i købet er de meget fleksible.

Dit klarlagte finansieringsbehov kan måske være ret specifikt, og heldigvis er der nu så mange firmaer, at der helt sikkert er nogen, som kan tilbyde dig en god aftale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar