torsdag den 10. september 2015

Finansiering af nye tænder

Efter en længere pause og en dejlig lang sommerferie, er vi nu tilbage på bloggen. Denne gang med fokus på finansieringen, hvis du har en forestående tandlægeregning.

Det er blevet moderne at gå op i sin krop og særligt tænderne bør have ekstra fokus. Men omvendt er sødemidler og sukkerfyldte varer også vundet frem i supermarkederne. For hvor kroppen bliver prioriteret højt, bliver tænderne ofte glemt.

Nogle tandlæger tilbyder lån

Det kan være utroligt dyrt at gå til tandlægen, og derfor bliver det specielt af unge nedprioriteret, fordi øl, nye sko og bøger kommer først. Hvis man endda har undladet at gå til tandlægen i flere år, kan man være sikker på at regningen bliver ekstra stor, og måske skal nogle tænder udskiftes.

Men jo længere du venter på at få tjekket dine tænder, jo dyrere bliver det også, når du bliver tvunget til at få det gjort på grund af tandpine. Og faktisk kan du få finansieret din tandlægeregning hos nogle tandlæger. På KroneKonto.dk kan du ansøge om et lån, der kan bruges hos alle deres klinikker i landet.

Hvis din lokale tandlæge ikke er på deres liste, kan du kontakte dem, og så vil de stå for at få arrangeret det med dem. Du får svar inden for 15 minutter, efter du har sendt din ansøgning og derefter skriver du bare under, når du møder op til din tid.

Du kan selv vælge, hvor meget du vil låne og beregne prisen på lånet, inden du ansøger. Finansieringen sker via Resurs Bank.

Men som du kan se i videoen, er der mange tandlæger i Danmark, som giver dig muligheden for at betale over flere måneder. Her er det Tandlægerne fra Enghave Plads:



Sammenlign tandlæge lånet med andre tilbud

Når du skal beslutte dig om, hvilket lån du skal have, bør du også overveje andre lånetilbud, end det din lokale tandlæge kan tilbyde dig. Spørg dem eventuelt, om du kan se ÅOP på lånet. Det står for årlige omkostninger i procent, og er den letteste måde at se, hvad det vil komme til at koste dig.

ÅOP-niveauet bør du sammenligne med den fra lånefirmaer online, eller hvis din egen bank kan hjælpe dig. Det kan sagtens være, at din økonomiske situation med indkomst, job og eventuel gæld, gør det dyrere for dig at låne penge af tandlægen, end ved et lånefirma på nettet.

Der er kommet mange udbydere på online markedet, så sørg for at danne dig et overblik, for at se hvem der kan hjælpe dig.

Når du har overblikket, bør du søge 2-4 steder for at indhente tilbud, du efterfølgende kan sammenholde med finansieringsforslaget fra tandlægen. Det er en god fremgangsmåde til at finde den billigste løsning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar