fredag den 25. september 2015

Lån til brugt cykel

Cyklen skal frem efter en lang sommerpause under mere eksotiske himmelstrøg, men den er desværre ikke helt så hurtig, som du husker den og pludselig virker turen til arbejde eller skole ekstra lang.

Heldigvis kan du købe en ”ny” cykel ganske billigt, hvis du ikke har noget imod, at den er blevet brugt en smule. Men selvom den er brugt, koster den penge og vi ser derfor nærmere på mulighederne for at låne penge til brugt cykel.

Sammenlign lånemuligheder online

Når du skal tage et lån til en brugt cykel, er der ikke tale om store summer. Derfor er banken måske ikke helt det rigtige sted at låne penge, da de ofte håndterer lidt større lånebeløb, end de par tusinde du skal bruge.

Kig i stedet efter lånefirmaer på nettet. Der findes rigtig mange forskellige udbyder og hos nogle af dem kan du også låne hundredetusinder af kroner.

Der findes rigtig mange, der tilbyder ganske billige lån og faktisk kan du også låne op til 4.000 helt gratis. Det er en unik mulighed, hvis du er over 20 år og ny kunde hos udbydere som Vivus og Netcredit.

Du bør altid danne dig et overblik og sammenligne udbyderne med hinanden, inden du optager et lån. Flere hjemmesider kan hjælpe dig godt i gang.

Her kan du ligeledes søge hos Vivus, hvis du kan "nøjes" med 4.000 kroner, uden renter og gebyerer.

Fordele ved at købe brugt cykel

Den helt åbenlyse fordel ved at købe en brugt cykel er selvfølgelig, at du kan spare en masse penge, da brugte produkter altid vil være billigere end nye.

Men udover det kan du også erhverve dig én med rigtig god samvittighed. For når du ikke bare går ud og køber en ny, men finder én, der allerede er blevet brugt en smule, tvinger du heller ikke producenterne til at producere flere nye hele tiden.

Det skader nemlig miljøet, når der skal laves nye produkter, hvad end det er fjernsyn, biler eller cykler.

Gode hjemmesider med brugte cykler

Der findes en række hjemmesider med brugte cykler til salg, så det kan godt betale sig et shoppe lidt rundt online, før du beslutter dig for at slå til. Nogle af hjemmesiderne er nævnt herunder.

  • DBA.dk: Her kan du finde et stort udvalg af brugte genstande, og du kan helt sikkert også finde din nye bedste ven på vejen. Vær opmærksom på, at du skal kunne hente din nye jernhest, så filtrer din søgeresultater geografisk, så du ikke pludselig skal til den anden ende af landet for at hente dit køb. 
  • Cykelbasen.dk: Her kan du også finde et bredt udvalg af brugte cykler, og hjemmesiden er endda ganske gratis at bruge, så det er bare om at komme i sving.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar