fredag den 3. juni 2016

Lån 14.000 kroner

Lån 14000 kroner
Bryllupsplaner? Stor fest? Ny cykel? Indskud til en lejlighed? Der kan være mange grunde til at stå og mangle 14.000 kroner lige pludseligt, og heldigvis er der også en god måde at skaffe dem på.

Det kan være uoverskueligt at skulle låne penge, men hvis du sætter dig ind i processen, behøver det slet ikke være svært.

Specielt fordi der findes mange tjenester og oversigter med lån på 14000, så du hurtigt kan få overblik over dine muligheder.

Lån 14.000 uden sikkerhed

Mangler du 14.000 kroner kan du med fordel vælge at låne dem på nettet. Forskellen på at gå i banken og at vælge et online lånefirma er, at du ikke behøver stille sikkerhed bag. Når du stiller sikkerhed for lånet, betyder det, at banken kan vælge at tage det, du bruger pengene på, fra dig igen, hvis du ikke betaler dem tilbage igen. Derfor skal de også vide, hvad du bruger dem på på forhånd.

Når du vælger en online udbyder, behøver du ikke fremvise et lang række dokumenter, din økonomi bliver ikke tjekket i bund, og du vælger selv, hvad du bruger dine penge på.

Uden sikkerhed gør processen nemmere

Når du ikke behøver stille sikkerhed, bliver processen langt nemmere og hurtigere. Du behøver først og fremmest ikke fremvise en lang række dokumenter. For det andet kan du bruge pengene på det, du har lyst til. Når du vælger en online låneudbyder, kan du nogle gange finde en låneproces, der kun tager en dag.

På hjemmesiden er der en formular, du skal udfylde. På baggrund af den tjekker de hvem du er, og blandt andet bruger de dig CPR-nummer til at undersøge, om du er registreret i RKI. Er du det, er det ikke muligt at tage et lån, da RKI er Danmarks største register over dårlige betalere.

Er du til gengæld ikke registreret er der god mulighed for, at du bliver godkendt. Har du fundet det rigtige sted, kan du få svar allerede samme dag og få pengene på din konto dagen efter. Det er altså ikke kun en nem proces, men også en langt hurtigere en end i banken.

Se også: Lån på 5.000 kroner

Lånefirmaer er et godt alternativ til banken

Vælger du at låne fra et firma online, har du valgt et godt alternativ til banken. Som allerede nævnt er det både lettere og hurtigere, og du får frie tøjler. Til gengæld er et online lån ofte lidt dyrere, end hvis du går i banken, men det er prisen du betaler for de langt bredere muligheder.

14.000 er et relativt højt forbrugslån i forhold til at søge online, men et lavt lån at tage i banken. Især hvis du kan betale de 14.000 kroner tilbage igen på kort tid, er der mange fordele ved lånefirmaer frem for banken, da du i så fald ikke skal betale rente i lang tid.

2 kommentarer:

  1. Jeg Margaret Cartner personlige lån långiver, giver vi lån med en sats på 2%
    Har du brug for et lån til at betale din gæld?
    Du har brug for et lån til at starte en virksomhed,
    lån til at betale regningen,
    Vi er her for at give et lån på ethvert beløb, bedes du kontakte os via vores firma e-mail
    margaret_cartnerloanservices@financier.com

    Gud velsigne

    SvarSlet
  2. God dag herr / fru

    Vi erbjuder lån till privata och kommersiella organ med en mycket låg årlig ränta på 3%, 1 år till 25 års återbetalning. Vi ger ut lån inom intervallet 5 000 till 500 000 000. Det här är att utrota den ökade historien om Bad Credit, och också att skapa stabil vinst för både vårt företag och våra kunder.

    Förlorar du sömn på nätterna oroa dig för hur du får ett lån? Kontakt: Paul Lånbyrå nu via e-post: paulhelpfund@yahoo.com eller WhatsApp: +91 733 787 3110

    Vi erbjuder lån till låg ränta på 3% och vi erbjuder.

    *Personliga lån
    * Skuldkonsolideringslån
    * Venture kapital
    * Business lån
    * Utbildningslån
    *Bostadslån
    * Lån av någon anledning

    För mer brådskande information, kom tillbaka till oss omedelbart. paulhelpfund@yahoo.com eller WhatsApp: +91 733 787 3110
    Hälsningar
    Paul Moritz

    SvarSlet