fredag den 1. april 2011

Er det blevet sværere at låne penge?

Der er sikkert mange familier, der føler det er blevet markant sværere at låne penge både i deres egen bank eller de mulighedre man har for at låne penge online. Der er simpelthen kommet meget strengere krav til låntagerne og deres privatøkonomi, de skal nu helst have en fast indtægt, være i en vis aldersgruppe og ikke stå i rki.

Det er der naturligvis mange der sagtens kan opfylde, men omvendt er der ligeledes mange der ikke har mulighed for at låne penge på grund af disse krav og kriterier fra låneudbyderne. Netop derfor kan lån uden sikkerhed være en mulighed for mange, da der her er lempet på kravene i og med de har indregnet usikkerhed ved tab i deres renter og åop, lånefirmaerne altså.

Det er naturligvis utrolig dejligt at kunne søge om lån uden sikkerhed, hvor man hverken behøves at have bil, hus eller lignende bagved lånet, men på den anden side kommer man også til at betale for denne "glæde" i forhold til at omkostningerne ved dit lån uden sikkerhed bliver betydeligt højere.

Snak med din bankrådgiver

Uanset hvad, skal du nok snakke med din bankrådgiver omkring din beslutning, da de har andre forudsætninger for at kunne rådgive og vejlede dig bedst muligt, så du træffer de rette beslutninger og ikke lige pludselig står med en masse dyre lån til en høj rente.

Er dette allerede tilfældet, er det blot endnu vigtigere at snakke med din egen bank og rådgiver omkring mulighederne for at få afbetalt de korte og dyreste lån og samlet det hele i ét stort lån.

Men tilbage til overskriften - for ja mange vil nok være enige i den betragtning, at det er blevet markant sværere, men der er stadig muligheder for at få et lån uden sikkerhed, omend denne lånetype er lidt dyrere end normale banklån, målt på både renten og åop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar