torsdag den 14. april 2011

Kan jeg låne til bil online?

Hvis du står og mangler en ny bil og har lyst til at sælge din gamle har du forskellige muligheder for at lave billån uden udbetaling. Det kan du enten gøre hos din egen bank, hos online lånefirmaer, ligesom det er blevet mere og mere udbredt at bilforhandlere også kan tilbyde yderst konkurrencedygtige billån.

Det er derfor en god idé at undersøge markedet og dine muligheder, for at finde frem til den bedste og billigste løsning til dit behov.


Gennemsøg altid markedet

Det er generelt altid en god plan at gennemsøge markedet, når man køber dyre ting som biler og lignende, fordi man kan spille forskellige lånetilbud ud mod hinanden og på den måde få presset en renten eller andre omkostninger ved billånet betydeligt ned.
Det er derfor et af de vigtigste råd hvis du søger et billån uden udbetaling fordi du skal købe en ny bil.

Det er en stor beslutning både at bestemme sig for at man skal købe en ny bil og bruge mange penge og dernæst hvilken form for billån man skal lave.

Først og fremmest skal man nøje overveje om der er luft i økonomien til at købe en bil eller om andre løsninger ligeledes kunne være en mulighed. Biler er udelukkende en udgift med benzin, reperationer, vedligeholdelse, afgifter og lignende.

Specielt hvis man bor i byen, burde man derfor overveje nødvendigheden eller om den offentlige transport måske kunne være et brugbart alternativ. Prøv eventuelt at udregne hvor mange penge en bil koster at have om året - det er rigtig dyrt.

Men hvis du så beslutter dig for at købe en bil og lave et lån til bil uden udbetaling er næste skridt naturligvis hvor du skal gøre dette. Den bilforhandler hvor du køber bilen, kan sandsynligvis tilbyde dig nogle ekstra fordele eller rabatter, men undlad endelig ikke at undersøge andre lånetilbud.

Og hav gerne din bankrådgiver med på sidelinjen, for renter til lån er nemlig fradragsberettigede og det er værd at tage med i overvejelserne.

Vi anbefaler at du afsøger dine muligheder i første omgang, ved at gå til denne sammenligningsside med renter hos de førende udbydere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar