fredag den 22. april 2011

Om Danberg Finans og generelle låneråd

På denne blog skriver vi en lang række artikler omkring forskellige låneforhold og muligheder man har som låner.
Der er nogle generelle ting man altid skal være opmærksom på når man søger om et lån og det er ligeledes altid en god idé at have en dygtig og kompetent person ved sidelinjen der kan være med til at rådgive dig i forhold til hvordan og hvorledes du skal vælge et lånetilbud og om du overhovedet har plads i økonomien til at låne.



Denne person vil typisk være en bankrådgiver, men man kan ligeledes modtage rådgivning fra mange andre personer også - det kunne enten være en fra dit netværk eller du kan købe dig til billig rådgivning. Og det er altså et par hunderede kroner værd, når man tænker over hvor mange penge du kan tabe/spare afhængigt af dit valg om et lån uden sikkerhed.

Danberg Finans er ligeledes åbne for at hjælpe dig og rådgive dig bedst mulig, så hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os eller læse nærmere på vores hjemmeside, hvor du ligeledes har mulighed for at søge om lån online.

Derudover kan Danberg Finans hjælpe dig med at forbedre din privatøkonomi, gennem e-bogen Spar Penge der er fyldt med gode råd og tips til hvordan du kan spare flere tusinde kroner hvert år.
Med fornuft og omhu, kan der virkelig spares mange penge i dit budget, i løbet af et år.

Tak fordi du gav dig tid til at læse dette indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar