torsdag den 23. oktober 2014

Plutus lån på 3.000 - 75.000 kr.

I denne artikel ser vi nærmere på en af de nye aktører på lånemarkedet online. Hos Plutus kan du låne mellem 3.000 og 75.000 kr. Derved er det bredere beløb end hos mange af de andre aktører på markedet.

De har i høj grad differentieret sig i den forstand, at de fungerer som en platform eller en facilitator mellem dig og långiveren. Det er et udlånsfirma, men ikke i den traditionelle forstand siden de gør det gennem Ekspres Bank.


Plutus ApS er ny på lånemarkedet

Plutus ApS har eksisteret siden den 27. januar i år, 2014. Det vil sige, at de ikke en gang har været her et år, men de har taget markedet med storm!

Tilliden til forbrugere med lave indkomster, uden for arbejdsmarkedet eller generelt folk med dårlig betalingsevne faldt brat under finanskrisen, hvilket gjorde, at der var færre firmaer, som gik ind på markedet, og flere firmaer, som gik konkurs fordi, de ikke kunne inddrive pengene.

Til gengæld blev markedet større, da der nu kom endnu flere privatpersoner, som ikke kunne foretage lån i banken – hvilket der i de senere år har fået lånemarkedet til at vokse markant.

Se også: Lånebranchen online i 2014

Du kan lave Plutus lån direkte fra mobilen

Plutus er samtidig med at være fornuftige i prisen, og tilbyde det kendte produkt (lån) på en ny måde, også lynende enkle. Ikke nok med det kun tager ekstreme få minutter at få et svar, så kan man endda gøre det via mobilen!

Det vil sige, du kan hive smartphonen op af lommen, søge om et lån, få svar nærmest med det samme, og så får du pengene allersenest dagen efter. Du accepterer nemlig med Nem-ID som underskrift, hvilket gør, at du slipper for alle papirerne som må sendes frem og tilbage – det forkorter mærkbart processen, og det er altså uanfægtet om du låner 3.000 kr. eller 75.000 kr.

Oven i al sin enkelhed, tilbyder Plutus også en nominel årlig rente på 20,2 %. Det er ikke drønende billigt umiddelbart, men grundet markedsmetoden, kan du godt ende med at få en lavere effektiv rente end hos en anden aktør. Det eneste sted du med sikkerhed ville få det billigere er hos banken,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar